HONUNGSBÖRSEN

HONUNGS
BÖRSEN

Vad kostar en burk honung 2019-2020?

Vad sätter biodlare i Sverige för pris på honung de säljer? Detta är något som ofta bringar debatt bland biodlare och i biodlarföreningar. Priset på honung varierar kraftigt och är något som förvånar många köpare. Vad är rätt pris på honung? Tillgång och efterfrågan spelar såklart roll. Vissa år är det helt enkelt ont om honung och priset kan gå upp. Men det kan vara många saker som spelar in. Oavsett vad man baserar sina priser på så kan det vara intressant att veta vad andra tar. Då kan du kanske få hjälp här. Var med på vår lilla undersökning – något vi kallar Honungsbörsen.

Dela med dig av ditt pris för en burk honung

Resultatet är anonymt och du kan bara lämna ditt bidrag en gång. Du godkänner att ditt val visas anonymt i resultatet här på biodlartips.se. Klicka i ditt pris och se vad andra tar. Markera det pris som är närmast det du tar för respektive burkstorlek. Under kan du se resultatet av vår undersökning. Så mycket tar biodlare i Sverige för sin honung. Spännande eller hur! Och ju fler som bidrar desto noggrannare och mer rättvist resultat får vi. Dela gärna med dig av Honungsbörsen till dina biodlarvänner.

Tack!

Honung 500g

Laddar...

Vad är ditt pris för 500g honung i burk? (Välj det alternativ som är närmast.)

Tack!
Sorry, det ser ut som du redan lämnat ett svar.
Välj ett alternativ.

Honung 700g

Laddar...

Vad är ditt pris för 700g honung i burk? (Välj det alternativ som är närmast.)

Tack!
Ahh, du har redan lämnat ett pris.
Välj ett alternativ.

Honung 250g

Laddar....

Vad är ditt pris för 250g honung i burk? (Välj det alternativ som är närmast.)

Tack för din medverkan!
Du har redan lämnat din uppgift
Välj ett alternativ

Tack för din medverkan. Om intresset är tillräckligt stort kommer jag utöka antalet varianter efter hand. Olika burkstorlekar och kanske även andra produkter.